måndag 15 februari 2010

sjukhus besök igen...

Ja ska försöka fatta mig kort.. (troligt)
imorn ska vi tillbaka till sjukhuset o lägga om Thuvas sår... vi har inte blivit av me bandaget än =( e ett område stort som min tumme ungefär som inte vill läka ordentligt o e vitt o vätskar än... det övriga ser super fint ut o e lite rosa aktigt. Har varit där ca 2 gånger i veckan för att titta till det. När vi va där första gången så tyckte hon att vi skulle kunna lägga om benet själva hemma, men jag sa att jag va rädd för infektioner o så men det va ju helt OSANNOLIKT att det skulle bli något sånt, det blir inte de på så små barn o på så ytliga sår. MEN det har hänt =( blir så jävla arg, va där för en vecka sen o då helt plötsligt skulle en doktor kolla o bestämde sig för att ta en odling för att se om de va en infektion o sen i torsdags så va de ju nån bakterie som de såg.. så hon fick pencillin som hon har fått sen i fredags o igår fick vi lägga om det själva för vi fick inte tid förän imorn. Va fortfarande lite vitt =( vill bara att hon ska få slippa det här nu... o få bada me store bror igen, hon börjar bli less på att hänga i handfatet o tvätta håret o kroppen...

Till något roligt ist =) försöker hinna me så mycke sånt som möjligt... Jag o Philip målade me finger färg.... det va spännande o kladdigt... tog en stund innan han kom på att man fick kladda me hela händerna me färgen =)







bara början =) kladdigt =)

o sen har ju våran prins på Alla hjärtans dag blivit 2 ÅR =) det va väldigt spännande...
I lördags hade vi barn kalas me 6 barn me föräldrar =) det blev riktigt trångt o mysigt... hade bakat, handlat, grejat o fixat i två veckor, o det bästa av allt.... att göra tårtorna =) har kommit på att de e sjukt kul att göra o garnera tårtor .. haha stod i fredags kväll o färgade marsipan o bakade bottnar i lång pannor o delade upp dom o fyllde ena me vaniljkräm o jordgbbs sylt o den andra me mongo o passions mousse... på lördags morgonen satte jag i gång me garneringen.. det roligaste =) så här blev dom.. P:et bjöd vi på i lördags o 2:an igår =)


blev ganska mycke för Philip att ta in när det bara ramlade in massa folk me presenter som vi inte träffat på ganska länge... men det va jätte skoj, o han fick så många super fina o roliga presenter..
Igår blev de ännu jobbigare när våra familjer kom oxå me paket m.m. han va på så dåligt humör hela dagen o skulle absolut inte öppna fler paket.. men vi fick muta me det ena o de andra så löste de sig.. hahaha.



morgon mys =) våran stora kille =)
våran lilla tjej =)

Han blev ju även firad på dagis idag oxå=)









våran prins...=)
PUSS








1 kommentar:

  1. stackare, hoppas det läker snart så ni kan "glömma" och gå vidare!
    tack för ett super kalas i helgen :D LEah var helt slut efteråt och sånt gillar vi :D
    kram werre

    SvaraRadera